joi, 21 martie 2013

Mg Stone prezinta caramida aparenta pentru fatade

Fatadele sau terasele caselor sunt primele imagini pe care le retinem atunci cand privim o gospodarie din afara sa. De aceea, momentul alegerii finisajelor potrivite pentru astfel de lucrari este extrem de important pentru viitorul cladirii in sine.

Mg Stone prezinta caramida aparenta pentru fatade, cu doua modele, Masterbrick si Antique. Ambele modele pot fi puse in opera cu sau fara rosturi si pot fi realizate diferite combinatii de culori, ceea ce se transforma intr-un spectacol de culori pe peretele tau. Caramizile antichizate sunt tocmai bune pentru placarea peretilor interiori sau exteriori, atat pentru fatade, cat si pentru garduri; o alta intrebuintare a acestui tip de placare este pentru crame sau baruri care isi doresc un stil aparte si un decor unic.

Gama coloristica este suficient de variata pentru a satisface si cei mai pretentiosi clienti: antique, brown, sienna, khaki, firebrick, peru; toate sunt disponibile pentru a va decora peretii intr-un stil unic, pentru a conferi o tenta de extraordinar spatiilor obisnuite si pentru redefinirea spatiilor interioare sau exterioare.

Caramida aparenta se monteaza cu usurinta pe orice sistem termoizolator si pe orice suprafata, fie ea dreapta sau curba, la orice inaltime. Avantajul major al acesteia este rezistenta la uzura si faptul ca nu permite unui posibil foc deschis sa se propage. Rolul principal al caramizilor aparente este unul decorativ. Dar acestea pot fi un adevarat ajutor in lupta impotriva umezelii, cu o singura conditie, sa fie montate conform specificatiilor producatorului.

Suprafetele placate cu caramizi aparente redau sentimentul de intimitate si relaxare, intr-un decor rustic. Sunt foarte potrivite si pentru completarea design-ului interior, pentru o bucatarie dintr-o casa de vacanta intr-o zona montana sau intr-o cabana de la tara, ori pentru decorarea spatiului camerei in care ati decis sa amenajati un semineu. Singurul nostru sfat este sa tineti cont de culoarea si de stilul pieselor de mobilier din camera, pentru a nu incarca prea tare rezultatul final.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu